DESPRE NOI

BIVARIA GRUP a fost înfiinţată în anul 2001 având ca domeniu de activitate comercializarea de echipamente, reactivi şi consumabile pentru laboratoarele medicale.

Avem o experienţă de peste 20 ani în dotarea laboratoarelor clinice şi de cercetare, laboratoare veterinare, precum şi laboratoare din industria alimentară. Obiectivul nostru este satisfacerea tuturor cerinţelor clienţilor în materie de servicii şi calitate a produselor.

Echipa noastră este constituită din 60 de profesionişti din domenii variate: biologi, chimiști, biochimişti, ingineri şi economişti.

Cei 12 reprezentanţi de vânzări acoperă întreg teritoriul ţării, vizitând spitale, clinici private, instituţii de sănătate publică, laboratoare veterinare, precum şi laboratoare din industria alimentară şi farmaceutică.

Departamentul tehnic este compus din 14 specialişti în aplicaţii şi ingineri de service care oferă suportul tehnic necesar clienţilor noştri de pe întreg teritoriul Romaniei.

Prin experienţa şi tradiţia în domeniul laboratoarelor clinice, venim în întâmpinarea cerinţelor dumneavoastră, diversificând portofoliul de produse pentru diagnostic in vitro.